MŠ Madolinka na pražském Chodově získala od Lidlu 111 880 korun

Mateřská škola Madolinka, která sídlí v Praze 4 – Chodov, obdržela vítaný dárek. Díky nákupům během prvního dne otevření nové prodejny v hlavním městě v ulici Opatovská, kterou zákazníci najdou v Obchodním centru Opatovská, získala od společnosti Lidl 111 880 korun. Za tuto částku pořídí nové herní prvky na školní zahradu.

12.06.2020 12:00:00 | Praha

MŠ Mandolinka

Nákupy v nové a již 37. prodejně Lidl v Praze mohli zákazníci 20. ledna využít pro dobrou věc. Z každého nákupu nad 300 Kč uskutečněného v tento den totiž společnost Lidl věnovala 50 Kč ve prospěch Mateřské školy Madolinka. Její vedení společně s dětmi a zástupci společnosti Lidl se tak 11. června mohli radovat z částky 111 880 Kč. Za darované peníze školka, kterou navštěvuje 108 dětí, nakoupí nové herní prvky na školní zahradu.

„Pro nás je podpora této školky především radost, protože víme, že věnované peníze najdou dobré využití. Zásluhu na této vysoké částce mají ale především místní obyvatelé, kteří na otevření prodejny dorazili v hojném počtu, a za to jim moc děkujeme,” okomentovala darovanou částku mluvčí společnosti Lidl Zuzana Holá.

Iveta Barabášová