Nákupem v Lidlu šetříte nejen čas, ale i peníze

20.11.2023 | Praha

Žádné fronty

Společnost Lidl Česká republika si zakládá na tom, aby zákazníkům umožnila rychlý a komfortní nákup. Tak, aby v řadách nemuseli trávit víc času než je nutné. A na základě zpětné vazby od zákazníků tento cíl dlouhodobě splňuje. Společnost ovšem myslí i na výjimečné případy, kdy se odbavení u pokladny může protáhnout. Proto se zákazníci od dnešního dne dočkají novinky, která přispěje k pozitivnímu nákupnímu zážitku.

„Pokud budou zákazníci u pokladny čekat déle než 5 minut a všechny pokladny nebudou otevřené, získají slevu 50 Kč na právě uskutečněný nákup nad 50 Kč,“ vysvětluje mluvčí společnosti Lidl Iveta Barabášová.

Akce startuje v pondělí 20. listopadu a platí až do odvolání. Sleva se bude vztahovat na všechny zákazníky, kteří u pokladny čekají déle než pět minut a to za podmínky, že všechny pokladny nejsou otevřené. Akce se přitom nevztahuje na samoobslužné pokladny, do hodnoty nákupu se nezapočítávají dárkové karty, tiskoviny, alkohol a tabákové výrobky.

Bližší informace o akci naleznete ZDE.

Lidl ČR