Lidl dlouhodobě snižuje ceny u více než stovky výrobků

Společnost Lidl reaguje na aktuální situaci na trhu a dlouhodobě zlevňuje více než stovku výrobků napříč sortimentem. Na výběr dlouhodobě zlevněných produktů každý týden upozorní speciální stránka v letáku. Zákazníci se mohou těšit na výrobky známých i privátních značek.

14.04.2023 | Praha

stránka letáku

Dlouhodobé zlevňování se promítne do cen výrobků napříč sortimentem. Zákazníci levněji nakoupí nápoje, drogistické zboží, chlazené a mražené výrobky i základní potraviny.

„Naším cílem je nabízet zákazníkům výrobky té nejvyšší kvality za nejnižší možnou cenu. Inflace v posledních měsících výrazně zasáhla rodinné rozpočty a mnohé postavila před nelehkou volbu. Abychom našim zákazníkům vyšli vstříc, rozhodli jsme se dlouhodobě snížit ceny u vybraných výrobků,“ přibližuje mluvčí společnosti Lidl Tomáš Myler.

Za nižší cenu bude možné zakoupit výrobky značkové i ty, které jsou k dostání pouze v Lidlu pod značkami privátními. Dlouhodobě levnější je již nyní například basmati rýže, která je k dostání za 34,90 Kč (původní cena byla 39,90 Kč, sleva činí 12 %), ovocná přesnídávka stojí nově 10,90 Kč (původní cena byla 14,90 Kč, výše slevy činí 26 %), na 24,90 Kč (původní cena byla 29,90 Kč, sleva činí 16 %) se snížila také cena vatových tyčinek. V následujících týdnech pak přibydou další desítky výrobků, mimo jiné také jogurty, vybrané sýry a masné výrobky.

Lidl ČR